Ευκαιρίες εργασίας για … στελέχη

Ποιος είπε ότι σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε τώρα, δεν υπάρχει προσφορά για καλές θέσεις εργασίας στην αγορά; Στην ελληνική περίπτωση, φαίνεται ότι ο κανόνας βρίσκει πολλές και αξιοσημείωτες εξαιρέσεις.
Ετσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο τουλάχιστον μεγάλοι εταιρικοί οργανισμοί αυτό το διάστημα αναζητούν στελέχη για την πλήρωση θέσεων, με … προοπτικές. Αρχής γενομένης από τον τραπεζικό κλάδο και συγκεκριμένα την Εμπορική, η οποία μετά την τελευταία αναδιάρθρωση σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο, προχωρά σε ανανέωση και του στελεχιακού της δυναμικού. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται προς άμεση αναζήτηση 2-3 στελεχών υψηλού επιπέδου, για την πλήρωση θέσεων που έχουν μείνει κενές κι αφορούν στην τρέχουσα λειτουργία της τράπεζας και του ομίλου.
Ευκαιρίες εργασίας για στελέχη προσφέρει επίσης και ο τηλεπικοινωνιακός κλάδος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο αυτό, προς άμεση ζήτηση, βρίσκεται η κάλυψη της θέσης του γενικού διευθυντή ανθρωπίνων πόρων, η οποία είναι κενή. Σύμφωνα με το μάνατζμεντ του ομίλου, πρόκειται για θέση – κλειδί, η οποία θα πρέπει να πληρωθεί το ταχύτερο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λόγω της φύσης.
Οι παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις πολύ καλές θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Υπάρχουν κι άλλες, πολλές. Οπότε, όσοι “πιστοί” προσέλθετε, για την κατάθεση βιογραφικών.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s